مبانی دین

 

مبانی دین

 

ماه صفر 1392

سرکار خانم لطفی‌آذر، این مباحث را با قرائت و تبیین بیانات مقام معظم رهبری(دام‌ظلّه‌العالی) در جمع جوانان خراسان شمالی، آغاز کردند. این بیانات، مربوط به موضوع پیشرفت و تمدن و انواع و نشانه‌های آن بود که دو نوع پیشرفت متنی و ابزاری را معرفی می‌کرد و البته هر دو را در حیطه‌ی خود، لازم می‌دانست.

پیشرفت ابزاری، همان پیشرفت علم و تکنیک و صنعت و ظواهر حیات بشری است، که به تحلیل حضرت آقا(دام‌ظلّه‌العالی) کشور ما پس از انقلاب، در این زمینه، حرکت خوبی کرده و نتایج بسیاری به دست آورده است. اما پیشرفت متنی که لازمه‌ی حیات انسانی است و پیشرفت ابزاری، مقدمه‌ی آن محسوب می‌شود، مربوط به سیستم زندگی، فرهنگ، اخلاق، اقتصاد و... است.

در این بحث، برخی از مصادیق پیشرفت متنی، ذکر و تبیین می‌شود و با اثبات ضرورت تغییر و اصلاح سبک زندگی بر اساس آموزه‌های پرمایه و همه‌جانبه‌ی دین، ایمان قلبی به هدف و نیز نگاه باطنی به اشیاء و پدیده‌های هستی، لازمه‌ی این حرکت، معرفی می‌گردد. همچنین نکات ارزشمندی از علمای عالی‌مقام، علامه طباطبایی(رحمةالله‌علیه) و علامه جعفری(رحمةالله‌علیه) در تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه، بحث را پربارتر می‌کند.

در ادامه، سرکار خانم لطفی‌آذر بر اساس کدهایی که از سخنان مقام معظم رهبری(دام‌ظلّه‌العالی) به دست می‌آید، سه بحث "بصیرت و نگاه باطنی به اشیاء"، "دین" و "ایمان" را پی می‌گیرند.



نظرات کاربران

//